vardagsdrama

Förutom två mördade småfåglar i bostaden så skedde även ytterligare ett drama här i hemmet igår. PAAANG! Lät det från köket när vi softade ute på balkongen. I köket såg allt ut som en smärre katastrof, en halvfull popkornsskål hade ramlat ned på golvet och popkornen låg insmetade i olivolja. Olja precis överallt, på diskbänken, arbetsbänken, golvet, köksbordet, under bordet och som sagt överallt.
Jag begrep inte ett endaste dugg först, placerade båda händerna vid tinningarna och muttrade en ramsa som jag nu inte kan minnas vad den innehöll. Till slut hittade jag boven en OBH Nordica oljespray som jag anväder flitigt (senast igår) som hade sprängts på något mystiskt vis.
Tur att vi inte var där inne, då hade jag fått mig en oljedusch som hette duga. Annars gillar den sprayen men nu vet i 17 om jag vågar köpa en ny. Tur även att köksgolvet är i en hederlig gammal plastmatta och att väggarna är målade så att det gick lite lättare att torka bort.
Observera lite lättare för jag var rätt nära ett flertal gånger att dratta på ändan på det minst sagt flottiga golvet.

Bild: På bovens syster eller bror framgooglad på nätet

Kommentarer
Postat av: Angel

ajdå

2007-06-21 @ 08:23:54
URL: http://metrobloggen.se/Angel
Postat av: Marie

Jag tycker du ska ta kontakt med OBH! Har du tur får du en massa fint av dem :-)

2007-06-21 @ 08:26:44
Postat av: Biibii

Oj oj du det är faligt i köket! Håller med Marie att du borde kontakta OBH och berätta vad som hänt och höra vad dom säger om saken. Jag har åxå en sån där som jag ioförsäg inte använder men nu kanske man inte vågar om man inte vill ha en explosion i köket!! Står det nånstans hur mycket luft man för pumpa i en sån där stackare?? Jag tror inte det. Kramis på er B!

2007-06-21 @ 10:36:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0