tigerpizza och rostad sallad

image588
Godaste salladen enligt mig (mannen är inte så förtjust i tomaterna men han får peta bort dem). Receptet på den fantastiska salladen med ugnsrostade tomater hittade jag i senaste tidningen Buffé. Jag använde dock inte lika mycket olja i dressingen och orkade inte rosta nötterna.

image589
Hemlagad skaldjurspizza bestående av ett Pizzakit, ruccola, massor med färska champinjoner, oliver, tigerräkor och färdigriven mozzarella.
Jag kryddade tomatsåsen lite extra med en hackad vitlökskyfta och basilika.

Bilderna: Knäpptes igår vid middagstid


Kommentarer
Postat av: Rebecka

Det där ser supersmarrigt ut! :)
Du verkar vara riktigt duktig på att laga mat, måste berömma dej lite :)
kramar

2007-06-25 @ 10:22:30
URL: http://veronna.blogg.se/
Postat av: Astrid

Hei
En flott side du har! I går forsøkte jeg dine tiger-reker med mozarellaost over....kjempegodt!

2007-06-25 @ 12:13:50
Postat av: Carolin

Hej!
Gillar din blogg. Måste bara be dig kolla in denna sida efter ditt matinlägg med tigerräkor. http://www.mannautstallningen.nu/rakgrav.htm
Hoppas du förstår varför! Vanliga räkor funkar väl lika bra, tycker du inte det?

2007-06-25 @ 15:12:08
Postat av: VintageRetroPrinsessa


Du har alltidså hilma smarriga mat tips och bilder :)))

2007-06-25 @ 22:20:34
URL: http://www.bambii.blogg.se
Postat av: VintageRetroPrinsessa


BARA för det måste jag haffa receptet utav dig på pizzan och överraska min pojkvän på fredag ))))
Om det är ok vill säga ?

2007-06-25 @ 22:24:17
URL: http://www.bambii.blogg.se
Postat av: mia dh

Rebecka: Å tack, periodvis älskar jag att fixa krubb:)
Astrid: Å kul att det smakade:)
Carolin: Ska kolla:)
VintageRetroPrincessa: Tack och här är det fritt fram att "sno" på bara :)

2007-06-25 @ 22:36:02
Postat av: Jessica

åh gud vad god den där salladen ser ut! nu blev man inte lite sugen....

2007-06-25 @ 23:00:13
URL: http://germanchick.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0