godmorgon solsken...

image671image660
Det som inte finns IRL får man ta på burk, har nu testat denna konserverade solbränna, "L'ORÉAL sublime bronze" spray. Bristen på sol, tips från svägerskan och att jag själv blev rädd för mina blåaktigt bleka ben gjorde att jag slog till trots att jag avskyr BUS-doft så pass att jag blir lätt illamående av lukten. Men denna doftar inte alls så tokigt, bara pyttelite BUS så där så att jag kan stå ut med det. Jag har den svagaste nyansen, "Natural-looking light tan". Och resultatet blev helt helt OK, lite flammigt här och var men betydligt jämnare än med kräm och inte så gulorange som jag tycker att andra blir. Trots att den inte ska användas i ansiktet så vågade jag mig på det med och tycker att det funkade. Jag rekommenderar dock ingen annan att göra likadant eftersom det står "IKKE/INTE i ansiktet" på burken.

Så en helt OK fuskare, OK doft, OK färg, OK resultat och bästa att jag slipper se min likvita ben, men visst föredrar jag äkta sol. Och den som lyckas få ett helt jämt resultat får gärna höra av sig och meddela hur:..

Kommentarer
Postat av: martina

jag körde oxå me bus igår... e trött på att vänta på solen nu=(

2007-07-13 @ 09:25:12
URL: http://rosadamen.blogg.se
Postat av: Junitjej

Det gäller att man passar sig idag fredagen den 13:de. Är du skrockfull?
Kan du ge mig smakråd:
http://junitjej.blogg.se/1184279493_vilken_frg.html

2007-07-13 @ 09:35:06
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: mia dh

martina: ja vad göra i solbristen, vilken använder du?
Junitjej: Nope det minsta skrockfull, kommer in och kikar...

2007-07-13 @ 10:28:57
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se
Postat av: Biibii

Jag har då alltid kört på med denna i ansiktet och det har aldrig blivigt konstigt. Förutom de gånger jag glömt att först smörja in mej med hudkräm. Då har det blivit ojämnt eftersom jag varit mer torr på vissa ställen i ansiktet. Fördelen med denna spray är ju att man slipper kladdet och färgade handflator! hoj hoj sommarskoj!

2007-07-14 @ 14:10:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0