dagens...

Hade en alldeles underbar dag igår utöver frisörbesöket. Ute mest hela dagen, träffade en väninna och hennes kids i sandlådan. Sååå nice med vuxet sällskap bland sandkorn, hinkar och spadar.
 
Idag ska jag försöka lura med mig dem igen. Lite fika utomhus på en filt kanske vore något.
Har även bokat biljetter till mami, nu när vi inte har någon vidare semesterledighet så får vi se till att släkten kommer ned och hälsar på oss istället.
En morbror har idag fraktats ned från norrland för en opereration på sjukhus här i huvudstaden, inget allvarligt (sjukvårdsgarantin) och han åker hem ikväll igen men jag ska försöka få tag i honom innan han drar iväg uppåt igen.
Massor av annat jag vill greja med idag, får se om jag hinner med hälften, nåja nu är det soft en stund, Lite vakenvila med sonen.
Kramis...

Kommentarer
Postat av: Marie

Det är en sak jag undrar när jag läser din blogg...jag har inte med det att göra men frågar man inte får man aldrig veta nått! Varför åker inte du och sonen själva till Norrland på lite semester? Det låter som om du längtar dit och du verkar vara väldigt självständig så det är därför jag undrar!

2007-07-03 @ 16:47:04
Postat av: mia dh

Marie: Skulle gärna göra det, beror inte på några självständighetsproblem men det funkar bara inte, tyvärr. Kanske berättar varför en dag här framöver men har ingen lust nu. Ha det gott:)

2007-07-03 @ 19:38:51
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0