Hemmafruns middagstips

Förrätt: Tv4:s enkla förrätt
Kokt hackat ägg
Röd kaviar
creme fraiche
Hackad rödlök
Lägg i form, var och en tar för sig själv och lägger på rostat bröd, inspirerad av Nyhetsmorgons middagstips som jag dock inte kan hitta igen...

Huvudrätt: Laxbakelse med färsk pasta
Laxfilé
Mangochutney
Rödlök
Soltorkad tomat
Feta ost
salt/vitpeppar
Paprikakydda
Cayennekrydda

Turkisk yoghurt
Lägg laxfilébitarna i smord form, salta och peppra. Bred över mangochutney.
Hacka lök och tomater, smula fetaosten och lägg i skål, blanda med turkisk yoghurt eller creme fraiche. Krydda efter eget tycke. Lägg på röran på fisken. Släng in i ugnen på 200 grader i ca 20-25 minuter tills toppingen fått färg och fisken är genomstekt.
Servera med färsk pasta och toppa med en citronklyfta...

En speciell rätt med speciell smak... Men god, råkar man ha rabarberchutney hemma är det det bästa...


Kommentarer
Postat av: Christina

Det är okej att skicka hem maten till mig. Imorgon runt 19. Passar det?

2007-01-11 @ 21:58:25
URL: http://solusfemina.squarespace.com
Postat av: Mia

Christina: Njae 19.15 passar det bra? :)

2007-01-11 @ 22:19:11
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0