tre rätter
Helgens festligheter flöt på smidigt och jag tror att alla hade riktigt trevligt. Lördagens festmat blev lyckad och det bästa med dessa rätter är att de går att förbereda i förväg. Det serverades laxrulle till förrätt, Carinas kyckling till huvudrätt och som avslutning en klassisk pannacotta toppad med hallon och blåbär.
Denna vecka blir det betydligt enklare mat, lite kalorisnålare också om någon nu undrar.
Föresten finns det något tristare än personer som sitter och tjatar om kalorier, fett och bantning precis varenda gång man sätter sig och börjar äta. Ät och uppskatta måltiden anser jag, annars kan man ju alltid plocka fram en medhavd pulversoppa om det inte passar, eller hur?
Bild: På lördagens festmat, för recept, se länkarna
Kommentarer
Postat av: paus
Oj vad smarrigt allt såg ut. Vad snällt av dig att lägga ut inspiration. Vi spånar om nyårsmaten och laxen verkar vara en höjdare till förätt!!
Ha en bra dag!
Postat av: mia dh
paus: Den blir toppen till nyår, alla var förtjusta i rullen och den går att förbereda 2-3 dagar i förväg...
Postat av: cattis
Det ser riktigt gott ut :-)
Postat av: Charlotte
Håller med till 100 % - hur kul är det äta med någon som bara tjatar om att "Jag borde inte", och "Fattar du hur onyttigt det här är!". Det förtar hela matupplevelsen. Låt maten tysta mun om munnen inte har något positivt att säga!
Postat av: mia dh
cattis: Å det var det:)
Charlotte: Inget vidare, ha det gott:)
Postat av: Karin
Den brukar jag också göra, kycklingen alltså-svingod!
Postat av: mia dh
Karin: Ja det är den...
Trackback