doftar godisgott

Aquolina Pink Sugar
Mmmmmm jag gillar Aquolina Pink Sugar EdT Natural Spray, men jag fick kämpa ett tag för att vänja mig vid doften eftersom den innehåller lite musk. Jag har jättesvårt för ren muskdoft och blir lite lätt illamående. Men nu har jag vant mig och jag vill gärna ha mer från serien Pink Sugar som doftar godisgott.

Notes:
Bergamot, Sicilian Orange, Raspberry, Fig Leaves, Lily of the Valley, Licorice, Strawberry, Red Fruit, Cotton Candy, Barbe-a-Papa, Vanilla, Caramel, Musk, Wood, Powder.
Style:
Playful. Mischievous. Romantic. (Sephora)

Bild: Se länken

Kommentarer
Postat av: Cissi

Hmm, låter smarrigt! Måste gå ner till centrum och dofta lite! Letar efter en doft som jag kan ha när jag gifter mig (så att jag förknippar bröllopet med en speciell doft tänkte jag), den kanske inte passar just där och då, men den låter smarrig ändå! :-)

2007-12-07 @ 10:09:40
URL: http://www.cissistankar.blogg.se
Postat av: mia dh

Cissi: Varför inte? Kan nog passa, låt blivande maken dofta på dig och bestämma lite. Vilken himla bra idé med en speciell bröllopsdoft:) Ha det gott och lycka till.

2007-12-07 @ 13:46:08
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se/
Postat av: Märit Jonsson

Den måste jag absolut ta och nosa på nästa gång jag är inne på stan. Alla dofterna som fanns med i "notes" kändes jättespännande ? allihop. (Men hur doftar Barbe-a-Papa?)

Ha en fin fredagkväll! Märit

2007-12-07 @ 20:08:11
URL: http://jellon-jellon.blogspot.com
Postat av: mia dh

Märit Jonsson: Ja men som Barbapappa så klart! Haha näe du jag har ingen aning men denna parfym är helt klart speciell, vann inte mig till en början men eftersom mannen gillade den direkt gav jag den en chans och nu som sagt-godisgott.
Ha det toppen Märit

2007-12-07 @ 20:44:00
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0