supermorsor

Oj idag var det svårt att komma in på blogg.se, men nu verkar det funka om än riktigt störigt, punkter blir frågetecken och helt plötsligt loggas jag ut. Någon annan som haft samma problem?

Idag är vi piggare, jag och liten son. Igår tröttade vi ut varandra totalt, liten somnade bums pang bom klockan 19.00 och jag likaså klockan 20.00. Anledningen till att vi var helt "knäckta" var för  att liten vägrade vila på dagen varpå eftermiddagen blev ett evigt "nej" sägande och pipigt gnäll konstant tills det blev läggdags. Det enda som funkade var att befinna sig ute.
 
 

Nåja att som en enkel vanlig mamma bli slut av något sådant är väl otroligt fjantigt och dåligt om man jämför med alla kända supermorsor som hinner med hundra glassiga jobb vardag som helg. Ni vet de där mödrarna som man läser om som har superkarriärer, toppenfräscha hem och är snygga som få och som dessutom smidigt och lätt hinner umgås med tjejgänget och var en lovely fru som grädden på moset. I diverse magasin ser man dem smajlandes på bild där de talar om hur lätt och roligt det är att vara mamma och att det fungerar hur bra som helst att kombinera toppkarriär och småknoddar. Hurra för dessa mamas men även solen har sina fläckar.

 

Almenäs har enligt expressen blivit utbränd, ursäkta men är någon förvånad? Småbarnsmamma, rätt så nyskild, två jobb, det ena på helgen och det andra på vardagar och inte vilka tider som helst utan så pass tidigt att man måste gå upp mitt i natten.

 

Hur som helst tror jag inte ett dugg på de smörigt sliskiga ångestskapande reportage som ideligen poppar upp i diverse söndagsbilagor och mamatidningar. För antingen har dessa superhjältinnor lyckats få tag på några fler timmar att lägga till på dygnet eller vilket är mer troligt så utelämnar intervjuaren viss information såsom barnflickor, städerskor, heminredare, personliga samordnare och möjlighet att släpa med spädisarna på jobbet för diverse amning och annat som småfolk är i behov av?

 

Jo jag retar mig en aning (fy på mig) och ska sluta läsa om dessa supermorsor, bläddra snabbt förbi när jag ser klämkäcka rubriker hur löjligt enkelt allt är. Och dessutom tillåta mig själv att i all enkelhet få vara trött ibland, idag är vi ju dessutom superpigga och ska snart bege oss ut?


Kommentarer
Postat av: Linda

De dær super mammorna har ofta nannies till sina barn..

2007-04-13 @ 11:33:11
URL: http://lindaolsson81.blogg.se
Postat av: mia dh

Linda: Det är precis vad jag anar men jag tycker det är synd att man utelämnar det i diverse intervjuer...

2007-04-13 @ 22:52:41
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0