filmhelg


Denna helg har varit en riktigt lugn filmhelg. Annat var det i tidiga tonåren, när det med mycket fuffens planerades inför valborg. Så här i efterhand tycker jag att det var tur att mina föräldrar var smarta nog att inte lita på mig till fullo utan helt sonika medverkade till att förstöra de mesta av det inplanerade buset. Jag vet inte om det stämmer men jag har hört att det är lugnare nu för tiden denna helg och att festande bland "tonisar" har koncentrerats till avslutningen istället.
Nåja tillbaka till filmen, en film där miljö och foto är tjusigt, bra skådisar och storyn är egentligen riktigt bra men den tappar efter ett tag och blir alldeles för seg. Kom på mig själv att hålla på att somna flera ggr, tvingade upp locken och såg den till slutet i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Mie, Absolut Guldkant

Oj då ja om man somnar under filmen är den ju inte så vansinnigt spännande kanske;-)
Kram

2007-04-29 @ 16:39:37
URL: http://absolutguldkant.blogspot.com/
Postat av: Milla

Valborg... jag är inte säker på att den är lugnare. Den har enligt många undersäkningar seglat upp som stora superhelgen för ungdomar. Lucia är dock lugnare men valborg har nog blivit en riktig Förstafyllan helg. Väl medveten om det när man har en tonåring hemma, idag har vi haft en del snack om det hemma...

2007-04-29 @ 20:13:17
URL: http://millaflower.blogspot.com
Postat av: mia dh

Mie*: Nä eller så var jag för trött helt enkelt, men mannen tyckte inte den var så där jättebra heller.

Milla: Aj då men det är ju bra att man pratar med kidsen om det hela :)

2007-04-30 @ 11:34:48
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0