Shoppa på Topshop

125198-103Bild: Topshop

Skulle faktiskt gärna vilja ha allt på bilden, men nu ska inte jag handla några kläder utan shoppa klappar till andra står först på listan & sedan nåste jag verkligen dra in på onyttigheter istället för att försöka dra in magen i provrummet innan det inhandlas kläder!!!
Jag har den senaste tiden komit att bli tjock som en julegris och nu börjar det reta mig. Inte kul att köpa kläder längre, gräsligt att se sig själv på kort.
Tror dessvärre inte så mkt  på superdieter för min egen del då det verkar som om man oftast går upp och lite till igen. Men någonting måste ske så vi får se hur det blir, kanske kan vara bra ändå för att komma igång?  
Igår var en sund dag i alla fall, både vad gäller mat och motion. Tog tillsammans med underbara tjejkompisen en timmes långpromenad eller powerwalk kanske man skulle säga, det låter hurtigare...

Ha en underbar dag alla ni

Kommentarer
Postat av: Malin

Fint! Topshop har faktiskt grymt snygga grejer :)

2006-11-28 @ 20:57:01
URL: http://justmoi.blogg.se
Postat av: Mia

Malin: Yes där finns både smått å gott

2006-11-28 @ 21:35:52
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se
Postat av: Kleio

Samma här. Jag vill ha ett par super snygga jeans men först måste jag gå ner en storlek! Gör jag något åt det? Tycker inte att träna inne på gym. Ute är bu mörkt och oskönt, och jag tycker inte gå i mörkret och kylan ensam. Alla mina tjejkompisar bor så långt borta från mig...
Väntar till våren..

2006-12-02 @ 09:16:22
URL: http://kleio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0