En dag att älska

125198-34Bild: dagens datum utomhus

Ibland har man dagar som bara är helt underbara...Idag är en sådan dag, för mig. Bara vi (jag & lillingen) har varit ute hela förmiddagen, stannade till på Indiska och köpte en unik liten möbel (finns oftast bara en av Indiskas gamla möbler).
Därefter åt vi lunch på Mc Donalds å inte vet jag om det alltid brukar vara så (vi brukar ej äta där så ofta) men där var personalen helt makalösa. Öppnade dörren, drog ut stolar så vi kom förbi med vagnen som är enorm (pust), å bjöd på latte, glass & ballong efter maten....Va? Såg dom att min dag behövde förgyllas ännu mer ?........eller berodde det på att dom där McD cheferna satt och planerade vid ett bord bredvid....Mmm. Sedan var det en 50 +are som flörtade med mig...igen...dom gillar mig dom där över 50 hmmmm så har det varit länge, tja nu är det väl helt ok så flörta på ni, jag bjuder så gärna på ett smail, men det var inte lika kul när jag var yngre.
Nåja ute sken solen över snön så pass att vi var tvugna att stanna till på macken och köpa solisar till den lille... Det bästa av allt ...han ville ha dom på sig också. Sedan har den lille vilat, jag har pratat med såna jag älskar...min lilla pappi å så gamla goa bästisen från norr. Kram på dig tjejen.
Å nu ska vi förbereda käk å vänta tills älskling kommer hem å hämta lilla möbeln.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0